KANTOREN te WAREGEM & RONSE

Leestips

6 vuistregels voor het bieden op vastgoed De Tijd

Almaar meer makelaars laten kandidaat- kopers bieden op een woning onder gesloten omslag. Online openbare verkopen zitten ook in de lift. Met deze tips biedt u volgens de regels van de kunst op vastgoed. – Verschueren Sonja https://www.tijd.be/netto/analyse/vastgoed/zes-vuistregels-voor-wie-biedt-op-vastgoed/10255812.html

Opvoeden tot zelfvertrouwen Steven Gielis

Elke ouder wil dat zijn kind gelukkig is, goed in zijn vel zit en met vertrouwen in het leven staat. Maar tussen wensdroom en realiteit gaapt soms een kloof. Wat als blijkt dat je kind een laag zelfbeeld heeft, gepest wordt of voortdurend zit te piekeren? Dit toegankelijke en praktische boek geeft je de tools in handen om samen met je kind te bouwen aan meer zelfvertrouwen, veerkracht en een gezonde assertiviteit. Stap voor stap leer je dankzij concrete tips en oefeningen je kind opkomen voor zichzelf, met respect voor de grenzen van anderen.

The millionaire Real estate investor Jay Papasan

Een boek vol met praktisch, werkbaar advies voor iedereen die rijkdom wil opbouwen. Iedereen die op zoek is naar financiële rijkdom, moet eerst de fundamentele waarheden en modellen leren die de draaiende motor vormen. The Millionaire Real Estate Investor vertegenwoordigt de verzamelde wijsheid en ervaring van meer dan 100 miljonair investeerders uit alle lagen van de bevolking die financiële rijkdom nastreefden en de levensveranderende vrijheid die het biedt, hebben bereikt. Dit boek - in eenvoudige, no-nonsense, gemakkelijk te lezen stijl - onthult hun bewezen strategieën.