Residentie Cézanne

82% Verkocht

9600 RONSE

Types: Appartement (22) ; Garage (12)
Prijzen: Van € 25.000 tot € 399.800
Aantal slaapkamers: Van 0 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 0 tot 145 m²
Résidentie CEZANNE; MODERN KLASSEPROJECT pal in het CENTRUM.
Résidentie CEZANNE; MODERN KLASSEPROJECT pal in het CENTRUM.

Residentie CEZANNE is een modern project met 23 appartementen nabij het centrum van Ronse!
Keuze uit 1-2-3 slaapkamer - appartementen (van 69m2 tot 146m2), grote terrassen (tot 107m2) en/of privé-tuinen (tot 120m2). Afgesloten autostaanplaatsen en garages. Privé-bergingen op het gelijkvloers. Vanaf 165 000euro! Mogelijkheid voor het bezoeken van een modelappartement.

Residentie Cézanne heeft een DIVERS AANBOD van appartementen. Door de variatie van 1 tot 3 slaapkamer-appartementen wordt er ingespeeld op diverse hedendaagse noden!
Gelijkvloerse appartementen hebben een privé-tuin zowel aan de voor- als achterkant. Elk appartement heeft een terras. Gemeenschappelijke afgesloten fietsenberging en een gemeenschappelijk vuilnislokaal.

Alle appartementen hebben een PRAKTISCHE INDELING; Lichtrijke leefruimtes met grote aluminium raampartijen die zorgen voor een maximum aan lichtinval. Volledig ingerichte open keuken. 1-2-3 slaapkamers, ruime berging in het appartement. Ingerichte badkamer met dubbel lavabomeubel en inloopdouche of bad, gastentoilet. Alle materialen voor de afwerking van deze appartementen kan u zelf kiezen. Tijdens het volledige bouwproces wordt u begeleid en geadviseerd door een klantenbegeleidster. 

Residentie Cézanne heeft een IDEALE LIGGING; het commercieel centrum, de Grote Markt en de groene parken liggen allemaal in de nabijheid.

Meer info bij IMMO BEGUIN: 0477/71 21 14